Menselijke aanpak, meesterlijke oplossingen.
MENU

mr. N.J.H. Withuis (Nicole)

+31 164 70 71 72 n.withuis@boz.haansadvocaten.nl

Over Nicole

Nicole is in 2017 afgestudeerd aan de Universiteit van Tilburg. Na haar studie is Nicole als juridisch medewerker aan de slag gegaan bij Haans Advocaten. Op 24 augustus 2018 is Nicole beëdigd en sindsdien werkzaam als advocaat.

 

Nicole heeft tijdens haar studie praktijkervaring opgedaan op diverse gebieden. Zo is Nicole werkzaam geweest bij de Rechtbank Rotterdam als buitengriffier. Daarnaast is zij als junior juridisch medewerker verbonden gebleven aan de Rechtbank Rotterdam. Deze ervaringen zorgen ervoor dat Nicole de zaak ook vanuit een ander perspectief kan bekijken. Hierdoor is Nicole in staat om voor haar cliënt het onderste uit de kan te halen.

 

Nicole is als advocaat werkzaam in de algemene praktijk. Zij houdt zich onder meer bezig met vraagstukken binnen het ondernemingsrecht, het contractenrecht, het huurrecht en het arbeidsrecht. Nicole behartigt in het bijzonder de belangen van ondernemers. Als dochter uit een ondernemersgezin weet zij wat ondernemers in de praktijk verlangen. Hierdoor denkt Nicole in uitdagingen in plaats van problemen.

 

Nicole beschikt verder over een brede internationale interesse. Zo heeft Nicole Internationaal en Europees recht gestudeerd aan de Charles University in Praag. Deze interesse zet zij, tezamen met haar menselijke betrokkenheid en juridische en commerciële vaardigheden, in om met de cliënt een optimaal resultaat te bereiken.

“Goede juridische vaardigheden met een menselijke benadering zorgen voor een optimaal resultaat”

 

Lidmaatschappen

  • Vereniging de Jonge Balie Breda-Middelburg

Interesses

  • Reizen
  • Zuidoost-Azië
  • Koken