Menselijke aanpak, meesterlijke oplossingen.
MENU

mr. E. Gadzo (Edis)

+31 164 70 71 72 +31 6 53 98 99 58 e.gadzo@boz.haansadvocaten.nl

Over Edis

Edis is sinds juli 2009 verbonden aan Haans Advocaten. Hij voert een algemene civiele en bestuursrechtelijke praktijk. De klantenkring van Edis bestaat uit ondernemers en particulieren. In de afgelopen jaren heeft hij zowel civielrechtelijk als bestuursrechtelijk veel proceservaring opgedaan. Zijn brede praktijkervaring stelt hem in staat cliënten vanuit verschillende invalshoeken van advies te voorzien.

Het belang van de cliënt is de norm, waarbij de (on)mogelijkheden in een zo vroeg mogelijk stadium duidelijk overgebracht moeten worden. Dit impliceert snel handelen, goed contact met cliënt en de juiste juridische inslag.

“Snel handelen, goede communicatie en de juiste juridische inslag.”

 

Specialisatie

Edis is geboren en gedeeltelijk getogen in voormalig Joegoslavië en spreekt vloeiend Bosnisch, Servisch en Kroatisch. Tot zijn klantenkring behoren veel Nederlandse ondernemers met Joegoslavische roots, die het prettig en gemakkelijk vinden om in hun moedertaal juridisch geadviseerd te kunnen worden.

Edis heeft een groot netwerk opgebouwd in Bosnië, Kroatië, Montenegro, Servië en Macedonië. Veel Nederlandse en Belgische ondernemers zijn nog steeds huiverig om zaken te doen op de Balkan. Deze angst wordt veelal gecreëerd door een gebrek aan informatie en het blijkt niet eenvoudig om zelf op onderzoek uit te gaan. De taalkennis en het netwerk stellen Edis juist wel in staat om lokale informatie en advies in te winnen en de ondernemers hier van gedegen advies te voorzien.

Het groeipotentieel op de Balkan is aanzienlijk. Veel bedrijven uit met name Oostenrijk en Duitsland doen al uitstekend zaken. Het is voor de Nederlandse en Belgische ondernemers een gemiste kans om hier niet in te springen, nu alle kennis en informatie voor het grijpen ligt.

Lidmaatschappen

  • Lid van de Vereniging voor bestuursrecht (VAR)
  • Lid van de Vereniging voor Bouwrecht-Advocaten 
  • Schuift regelmatig aan bij de Belgische A12 Business Club

Interesses

  • Lezen
  • Skiën
  • Keyboard spelen