Menselijke aanpak, meesterlijke oplossingen.
MENU

mr. D.R.M. de Vos (Daphne)

+31 164 70 71 72 +31 6 10 63 08 73 d.devos@boz.haansadvocaten.nl

Over Daphne

Daphne heeft Nederlands recht gestudeerd in Tilburg. Zij is sinds 2007 werkzaam als advocaat in het personen- en familierecht. Ze is een gespecialiseerd familierechtadvocaat en mediator die zich naast echtscheidingen voor ondernemers en particulieren onder andere bezighoudt met zaken betreffende de verdeling van vermogen, alimentatie, gezag en omgang, afstamming en adoptie.

Daphne is een betrokken advocaat/mediator die het menselijke aspect bij een familierechtzaak niet uit het oog verliest, maar altijd duidelijk is over de juridische mogelijkheden en praktisch is ingesteld. Zij hecht waarde aan een open en persoonlijk contact met de cliënt. Daphne streeft altijd naar een oplossing in onderling overleg, maar heeft ook ruime ervaring bij het procederen in familiezaken.

"Ik streef naar een zakelijke oplossing, met een menselijke aanpak"

 

Lidmaatschappen

  • Lid van de vereniging van familierechtadvocaten en Scheidingsmediators (vFAS)
  • Geregistreerd NMI mediator

 

Rechtsgebieden

Daphne heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende hoofd- (en sub) gebieden geregistreerd:

 

  • Personen- en Familierecht, bijzonder curator, echtscheidingen, alimentatiezaken, omgangsregelingen, internationaal privaatrecht, internationaal kinderontvoering, jeugdbeschermingsrecht, mediation en ouderschap en erkenning.
  • Strafrecht, jeugdstrafrecht.

 

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

 

Interesses

  • Reizen
  • Zon, zee en strand
  • Koken