Menselijke aanpak, meesterlijke oplossingen.
MENU

mr. A.J.C. Nuijten (Angelique)

+31 164 70 71 72 +31 6 14 32 39 15 a.nuijten@boz.haansadvocaten.nl

Over Angelique

Angelique is in 2003 in Tilburg privaatrechtelijk afgestudeerd. Na haar studie is zij aan de slag gegaan in Dordrecht op het gebied van ondernemingsrecht en insolventierecht. Vanaf 2006 is zij naast het ondernemingsrecht tevens werkzaam op het gebied van personen- en familierecht. Sinds 2009 is zij aangesloten bij de Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS) en gespecialiseerd mediator. Sinds 2011 is Angelique tevens aangesloten bij de Mediatorsfederatie Nederland (MfN). Na 13 jaar werkzaam te zijn geweest in het arrondissement Rotterdam heeft zij in 2017 de overstap gemaakt naar Haans Advocaten Bergen op Zoom B.V.

Angelique staat bekend als ijverig en altijd scherp. Als moeder begrijpt zij als geen ander de emoties van een ouder. Aan de andere kant is er vanwege haar ervaring in het ondernemingsrecht en insolventierecht ook oog voor de zakelijke belangen, met name voor de ondernemer en zijn bedrijf. Angelique ontzorgt en streeft naar een zo snel mogelijke oplossing voor alle partijen. Zij is de solide baken bij conflicten op persoonlijk, maar ook op zakelijk gebied. En als het moet, dan maakt zij gebruik van haar ruime ervaring in het procederen.
 

"Ze noemen mij een pittige advocaat met een klein hartje"
 

Lidmaatschappen

  • Vereniging Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS)
  • Mediatorsfederatie Nederland (MfN)
  • Bestuurslid Ondernemersvereniging Oude Molen

 

Rechtsgebieden

Angelique heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende hoofd- (en sub) gebieden geregistreerd:

 

  • Personen- en Familierecht, echtscheidingen, alimentatiezaken, omgangsregelingen, jeugdbeschermingsrecht en mediation.

 

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

 

Interesses

  • Theater
  • Steden
  • Gezin