Menselijke aanpak, meesterlijke oplossingen.
MENU

Advocatenkantoor in Noord-Brabant

Op zoek naar een advocatenkantoor in Noord-Brabant? Dan ben je bij Haans Advocaten aan het juiste adres. We zijn gespecialiseerd in bouw en vastgoed, techniek, visserij, agro en familierecht. Omdat we dichtbij onze klanten gevestigd zijn is Noord-Brabant de ideale uitvalsbasis voor onze werkzaamheden.  

Bouw en vastgoed 

Of je nu hulp nodig hebt bij arbeidsrecht, huurrecht, ruimtelijke ordening en vergunningen, aanbestedingsrecht of contractrecht, we staan je bij. Onze advocaten weten niet alleen precies hoe de rechtspraak werkt, maar ook nog eens exact wat er in de branche speelt. Wanneer je op zoek bent naar een betrokken advocaat in Brabant, zijn wij de beste keuze! 

Techniek 

De technische branche is continu in beweging. Door nauw samen te werken met onze klanten in Noord-Brabant en ons te interesseren in het werk dat zij doen, weten we dat als geen ander. Juridische zaken in deze branche pakken we dan ook met veel kennis van zaken op vanuit ons advocatenkantoor in Brabant. 

Visserij en agrarische sector 

Noord-Brabant en visserij is misschien niet meteen een logische combinatie. Maar met veel klanten uit Zeeland is ook dit één van onze specialismen. We weten wat er speelt en helpen je bij civielrechtelijke zaken en geschillen. Daarnaast kent de Noord-Brabantse agrarische sector voor ons geen verrassingen. Of het nu gaat om een contract of vergunning, kwekersrecht of pachtrecht, vanuit ons advocatenkantoor in Brabant staan we je bij. 

Familierecht 

Voor jou en je gezin wil je je zaken goed op orde hebben. Wat gebeurt er in geval van een scheiding, geboorte of huwelijk? Het zijn vragen waar je ooit misschien mee te maken krijgt. Onze betrokken advocaten uit Brabant denken graag persoonlijk met je mee.  

Voor meer informatie en/of de tarieven, neem contact op met ons advocatenkantoor of een van onze advocaten in Noord-Brabant.